Universitat Rovira i Virgili

Tornar

#URVgoals

Fam zero

Sílvia de Lamo

Sílvia de Lamo és membre del grup de recerca Food, Innovation & Engineering de la URV, al Departament d’Enginyeria Química. Centra part de la seva recerca en l'ús dels insectes com a nou ingredient per al disseny de productes alimentaris

Objectiu 2 - Fam zero. Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l'agricultura sostenible són els objectius centrals d'aquest repte que busca, entre d'altres, assegurar la sostenibilitat dels sistemes de producció d'aliments i aplicar pràctiques agrícoles resilients que augmentin la productivitat i la producció, contribueixin al manteniment dels ecosistemes, enfor­teixin la capacitat d'adaptació al canvi climàtic. Sílvia de Lamo, membre del grup de recerca Food, Innovation & Engineering de la URV centra part de la seva recerca en l'ús dels insectes com a nou ingredient per al disseny de productes alimentaris. Una raó és la sostenibilitat del planeta ja que es calcula que al 2050 hi haurà un 50% més de necessitats de proteïnes i cal buscar fonts alternatives, com els insectes la cria dels quals suposa generar molt menys CO2 i, per tant, l'impacte des d'un punt de vista mediambiental és molt més baix.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar