Universitat Rovira i Virgili

Unitat de Comunicació de la Ciència

ComCiència és la unitat de comunicació i divulgació de la ciència de la URV, reconeguda com a Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+I) per la FECYT.

A ComCiència comuniquem, a través de notícies divulgatives, els resultats de la recerca i el coneixement que es genera a la URV. A més, organitzem, coordinem i donem suport a activitats de divulgació científica, tant les organitzades des de la Unitat com d’altres iniciatives divulgatives en què participen investigadores i investigadors de la Universitat.

Treballem per fomentar i augmentar l'interès de la ciutadania envers la ciència, la tecnologia, el coneixement i la innovació i despertar vocacions científiques. Fem arribar, a través de diferents activitats divulgatives, el coneixement que es genera a la Universitat en un llenguatge entenedor i comprensible per a públic no especialitzat.

També ens posem a disposició de tota la comunitat investigadora de la URV: fent assessorament en comunicació a l’hora de presentar projectes competitius, donant suport en l’organització d’activitats divulgatives i oferint formació en comunicació per a PDI.

Reconeixements

Equip Humà


Cristina Mallo Álvarez

cristina.mallo@urv.cat

977 55 8006

Montse Cartañà Guasch

montse.cartana@urv.cat

977 29 7011

Jaume Ballesté López

977 55 8258

jaume.balleste@fundacio.urv.cat

Jesús Jordi Pinatella

977 55 8258

jesus.jordi@urv.cat