Universitat Rovira i Virgili

Programa "Fem recerca!"

|Alt imatge columna esquerra|

Coneixeu la recerca que es fa a la Universitat Rovira i Virgili (URV)? La coneixen els vostres alumnes? "Fem recerca!" pretén apropar l'activitat dels centres i grups de recerca de la Universitat i del Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS) als estudiants dels instituts de secundària, per mostrar-los in situ com es treballa i quines són les bases de la recerca científica.

Aquesta activitat està adreçada a despertar vocacions entre els joves i a incentivar-los l'interès per la ciència i la investigació, així com pels estudis universitaris que la fan possible. L'objectiu és que els estudiants prenguin consciència de la importància de la recerca científica i de les múltiples aplicacions que té en els camps del coneixement.

Es tracta, en definitiva, d'obrir les portes de la universitat als estudiants de secundària i de motivar-los a participar directament en els reptes científics. Així, poden començar a perfilar la seva carrera professional i tenir un primer acostament als coneixements que es poden adquirir als ensenyaments de grau que ofereix la URV.

La recerca científica fa bategar la universitat. Fem recerca a la URV!

Consulteu l'oferta de tallers del programa "Fem recerca!"

Accediu a la llista de conferències científiques disponibles