Universitat Rovira i Virgili

Concurs #HiloTesis 2023

|Alt imatge central|

Amb la finalitat de promoure l'activitat divulgadora entre l'estudiantat de Doctorat i apropar els seus resultats de recerca a la societat, la Xarxa de Divulgació i Cultura Científica (RedDivulga) de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (Crue) juntament amb la Fundació Ignacio Larramendi proposen la convocatòria de la III Edició del Concurs #HiloTesis: La teva Tesi Doctoral en un Fil de Twitter. La Universitat Rovira i Virgili, a través de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Comciència i de l'Escola de Doctorat se suma a aquesta iniciativa.

Podrà participar-hi tot l'alumnat de doctorat i recents doctors de les Universitats Espanyoles (Crue) que se sumin a aquesta convocatòria. Els participants hauran d'haver superat satisfactòriament almenys una avaluació del Document d'Activitats i Pla de Recerca (SAD) o haver defensat la seva tesi doctoral en un termini màxim de 6 mesos anterior a la data d'inici del concurs.

Hauran de publicar un fil d'un màxim de 20 piulades, en qualsevol de les llengües cooficials, que expliqui la seva tesi doctoral. La primera piulada del fil haurà de citar a @RedDivulga, @filarramendi, @UniversitatURV, @CienciaURV i acabar amb un «Obro #HiloTesis ».

Entre l’1 i el 7 de maig, hauran de publicar un fil d'un màxim de 20 piulades, en qualsevol de les llengües cooficials

El concurs es desenvoluparà entre les 00.00 h de l'1 de maig i les 23.59 h del 7 de maig de 2023. Una vegada publicat el fil, els i les doctorandes hauran inscriure's i facilitar l'enllaç al seu fil a través del formulari d’inscripció present a les bases de la convocatòria. No es tindran en compte fils publicats i/o registrats correctament a través del formulari fora d'aquest període.

Consulta les bases de la convocatòria