Universitat Rovira i Virgili

Joc "Research your mind"

|Alt imatge central|

Saps quantes vegades ens batega el cor en un dia normal? Sabies qui va ser Yuri Gagarin? Research your mind (RYM) és un joc sobre ciència, de preguntes i respostes, que pretén promoure la ciència entre els joves de forma educativa i lúdica. L'aplicació està promoguda per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), en el marc de la Setmana de la Ciència.

El joc inclou un total de 400 preguntes, per a un màxim de 6 jugadors, que han de triar alguna de les 4 opcions que es presenten. Té 6 categories que es mostren per colors: salut; alimentació, agricultura i biotecnologia; nanociències, nanotecnologies i TIC; energia i medi ambient; transports, seguretat i espai; ciències socials i humanitats.

Juga a www.rym.cat
 

IV Torneig Interuniversitari RYM

La FCRi organitza, aquesta Setmana de la Ciència 2015, la 4a edició del Torneig Interuniversitari del joc de ciència Research your mind, on participen les universitats catalanes. Cada institució presenta un equip format per dos estudiants de primer curs de grau. Els guanyadors reben diferents premis.

La convocatòria és oberta a tots els estudiants de primer de grau de la URV. La selecció dels dos participants, d'entre tots els candidats, es farà mitjançant una prova presencial a la Universitat, a través de l'aplicació www.rym.cat. Els guanyadors representaran la URV a la final interuniversitària a Barcelona, que se celebrarà al novembre, coincidint amb la Setmana de la Ciència.

Vols representar la URV a la final interuniversitària a Barcelona del Torneig RYM i guanyar premis? Envia un correu a comciencia(ELIMINAR)@urv.cat... i comença a practicar a www.rym.cat!