Universitat Rovira i Virgili

Dia de la Ciència a l'Ebre

El Dia de la Ciència a l'Ebre és una iniciativa de la URV amb l'objectiu de divulgar i acostar la recerca que es realitza a la Universitat als estudiants de batxillerat de les Terres de l'Ebre de manera lúdica i entenedora, i contribuir a fomentar les vocacions científiques entre el jovent que aviat podrà passar a formar part del sistema educatiu superior. Es tracta d'obrir les portes de la Universitat als estudiants de secundària i de motivar-los a participar directament en els reptes científics. Així, poden començar a perfilar la seva carrera professional i tenir un primer acostament als coneixements que es poden adquirir als ensenyaments de grau que ofereix la URV.

En aquesta tercera edició s'han organitzat diferents activitats relacionades amb els batxillerats de ciències i tecnologia i d'humanitats i ciències socials. Aquestes activitats estan dirigides a estudiants de 2n de batxillerat dels centres educatius de les Terres de l'Ebre

En acabar els tallers, que s'allargaran durant tot el matí, s'ha programat la xerrada de clausura "Ciència i cinema, incompatibles?" a càrrec de Laureano Jiménez, professor del Departament d'Enginyeria Química de la URV.

En breu anunciarem quan se celebra el Dia de la Ciència a l'Ebre 2017