Universitat Rovira i Virgili

Concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts"

|Alt imatge central|

La Universitat Rovira i Virgili, a través de l'Escola de Postgrau i Doctorat i de la Unitat de Comunicació de la Ciència, fa pública aquesta proposta dirigida a doctorands que vulguin explicar la seva tesi en no més de 4 minuts per a un públic sense formació específica. Entre els participants de la fase interna de la Universitat se seleccionarà el representant de la URV per al concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts", de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

La selecció que farà la URV consta de dues fases:

  1. Fase eliminatòria. Tots els doctorands i doctorandes que s'inscriguin participaran en un speed dating científic. Segons el nombre de participants, s'establirà el nombre de rondes. Els concursants hauran d'explicar la seva tesi en 4 minuts. El jurat d'aquesta fase eliminatòria estarà format pels mateixos doctorands, que votaran les sis millors presentacions seguint els criteris que estableix l'organització. L'speed dating es farà el dimecres 10 d'abril i s'informarà de l'hora i el lloc concret a les persones que s'hi inscriguin.
     
  2. Fase final local. Els sis participants seleccionats en la fase eliminatòria hauran d'explicar la seva tesi en directe davant un jurat designat per l'Escola de Postgrau Doctorat de la URV. Serà el dimarts 30 d'abril a Tarragona. S'informarà les persones seleccionades de l'hora i el lloc concret en el moment d'anunciar el pas a aquesta fase. En aquesta fase es triarà el representant institucional.

En aquest procés de selecció la URV premia els tres primers classificats de la fase final amb 750, 500 i 250 euros respectivament. La persona que hagi quedat en primera posició anirà al concurs interuniversitari, que tindrà lloc a Barcelona al juny. Les intervencions es poden fer en català, castellà o anglès en un màxim de quatre minuts.

Els participants han d'enregistrar un vídeo i formalitzar la inscripció fins al 16 de març de 2019.

El guanyador anirà a la final interuniversitària que tindrà lloc a Barcelona al juny.
 

Coorganitza: