Universitat Rovira i Virgili

Concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts"

|Alt imatge central|

La Universitat Rovira i Virgili, a través de l'Escola de Postgrau i Doctorat i de la Unitat de Comunicació de la Ciència, fa pública aquesta proposta dirigida a doctorands que vulguin explicar la seva tesi en no més de 4 minuts per a un públic sense formació específica. Entre els participants de la fase interna de la Universitat se seleccionarà el representant de la URV per al concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts", de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

La selecció que farà la URV consta de dues fases:

  1. Enviament d'un vídeo. Les persones que hi vulguin participar han d'enregistrar un vídeo i formalitzar la inscripció fins al 9 d'abril de 2018 a les 23:59 hores omplint el formulari d'inscripció en línia i adjuntant el vídeo. Se seleccionaran un màxim de sis participants, que passaran a la fase següent.
     
  2. Fase presencial. Els sis participants seleccionats hauran d'explicar la seva tesi en directe, com s'indica en les bases del concurs, davant un jurat format per persones que pertanyen a l'Escola de Postgrau i Doctorat. Serà el dijous 3 de maig a Tarragona. S'informarà les persones seleccionades de l'hora i el lloc concret en el moment d'anunciar el pas a la fase presencial. En aquesta fase es triarà el representant institucional.

En aquest procés de selecció la URV premia els tres primers classificats de la fase interna amb 300, 200 i 100 euros respectivament. La persona que hagi quedat en primera posició anirà al concurs interuniversitari, que tindrà lloc a Barcelona al juny. Les intervencions es poden fer en català, castellà o anglès en un màxim de quatre minuts.

Els participants han d'enregistrar un vídeo i formalitzar la inscripció fins al 9 d'abril de 2018.

El guanyador anirà a la final interuniversitària que tindrà lloc a Barcelona al juny.
 

Coorganitza: